Anledningar till varför ett konto blockeras

För att säkerställa högkvalitativ service kan förares konton blockeras både tillfälligt och permanent till följd av, men inte begränsat till:

• Låg aktivitetspoäng
  • Lågt betyg
  • Du som förare kör under annans identitet
  • Inkorrekt prissättning
  • Avvikande /misstänksamma aktiviteter
  • All form av dåligt uppförande

Automatiskt blockering på grund av för lågt aktivitetspoäng eller betyg kan endast avsultas innan blockeringsperiodens slut genom direkt dialog med- och beslut från vårt supportteam.

Andra tillfälliga blockeringar aktiverade av vårt supportteam avslutas inte förrän föraren uppfyller de krav som kommunicerats innan blockeringen aktiverades..

Vänligen kontakta vårt supportteam via appen för en detaljerad redogörelse och hjälp.