Mitt förarkonto är blockerat

Om ditt konto är blockerat visas orsaken till blockeringen i appen. Om kontot blockerats permanent kan du inte se ett slutdatum för blockeringen.

Kontot är permanent blockerat

Följ stegen som är relevanta för din situation för att låsa upp ditt konto:

• Ogiltiga eller utgångna dokument: ladda upp giltiga dokument via förarportalen.

Om några åtgärder nämns i anledningen till blockeringen, följ instruktionerna som tillhandahålls för att avblockeras. Andra blockeringsskäl kan innebära att kontot inte kan öppnas upp.

Kontot är tillfälligt blockerat

Följ stegen som är relevanta för din situation för att låsa upp ditt konto:

• Låg aktivitetspoäng eller betyg: kontot kommer att låsas upp automatiskt efter att en omträning har slutförts.
  • Varje form av tjänstefel: konto kommer att låsas upp automatiskt, efter att en diskussion med en support teamet genomförts, alternativt efter att du har genomfört din omträning.
  • Misstänkt aktivitet: kontot blockeras automatiskt.

Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår support igenom appen.