Beräkning av aktivitetspoäng

Din aktivitetspoäng ger dig en översikt över din köraktivitet per dag. Den beräknas utifrån de senaste 80 resorna och uppdateras med varje ny resa.

Om du accepterar och slutför alla resor, blir din aktivitetspoäng positiv. Om du avbokar eller avvisar resor blir din poäng negativ. Om 20% av de senaste 80 resor har blivit avvisade, blockeras ditt konto automatiskt av systemet.

För att kontrollera din aktivitetspoäng:

• Svep reglaget upp på hemskärmen
  • Tryck på Aktivitet

Den här vyn har 3 olika flikar:

• Fliken Timmar visar summan av din väntetid och körtid
  • Fliken Resor visar antalet avslutade resor från alla inkommande förfrågningar. Du kan välja mellan en procentuell eller proportionell vy genom att trycka på poängbubblan.
  • Fliken Avboka visar orsakerna till dina 50 senast avbokade resor + tips om hur kan du förbättra din aktivitet

Alla flikarna kan ställas in att visa data för den aktuella veckan, tidigare veckor eller tidigare 3 månader. Du kan också se olika dagar separat genom att trycka på de blå staplarna som representerar dem.

OBS! Om du avbokar på grund av att passageraren kom efter 5 minuters väntan på passagerare påverkas det inte din aktivitetspoäng.