Hur fungerar utbetalningar?

Dina utbetalningar beräknas automatiskt varje vecka. En betalningscykel löper från måndag (00:00) till följande söndag (23:59). Om du ska få en utbetalning skickar vi pengarna under första halvan av veckan.

Vi skickar din utbetalning till bankkontot eller mobilplånboken som är kopplat till din förarprofil. Beroende på den lokala bankens handläggningstid kan det ta 1-2 arbetsdagar innan transaktionen slutförs och utbetalningen tas emot.

Om du vill se ditt saldo och ditt utbetalningsbelopp går du till intäkterna från huvudfliken i appen.