Veckobetalningar och bonusar

Varje betalningsperiod är från måndag kl 00:00 till följande söndag kl 23:59. Därefter utfärdas en sammanställning på innevarande balans. Om du har en positiv balans kommer utbetalning ske under den första halvan av veckan.

Beroende på din bank, det kan ta 1–2 arbetsdagar innan pengarna visas på ditt konto.

Om du har frågor om dina veckobetalningar, vänligen kontakta vårt supportteam via appen.

Tänk på: Eventuella bonusar utbetalas tillsammans med veckobetalningarna