Avboka en resa

Du kan avboka en resa innan resan har påbörjats. Tänk dock på att det i vissa fall (om du väntar för länge) kan komma att dras en avbokningsavgift om 75 SEK.

För att avboka en resa, vänligen följ steg nedan:

• Tryck på resan det gäller i appen
  • Välj avboka

Vänligen ange en anledning till varför du vill avboka resan. Denna feedback är viktig för oss för att vi ska kunna förbättra vår app och tjänst till dig.

OBS: När en resa redan har påbörjats kan du be föraren att släppa av dig innan du anlänt till din slutdestination. Förare kommer då att avsluta resan åt dig.