Dela din ankomsttid

Du kan dela din ankomsttid med vänner och familj. Det är ett supersmidigt sätt för dina nära och kära att se var du befinner dig och när du förväntas komma fram i realtid.

Ankomsttiden hjälper dig att:

• Se när din förare förväntas anlända
  • Se när du förväntas komma fram till din destination

För att dela din ankomsttid, använd menyn i nederkant av appen och klicka på Dela ankomsttid.

Tänk på: Din ankomsttid kan komma att variera något. Faktorer såsom mycket trafik eller vägarbeten kan påverka våra uträkningar.