Uppdatera eller spara en adress

Du kan spara och/eller redigera upp till två adresser som du ofta reser till eller från. Det kan exempelvis vara din hem- och jobbadress. Syftet är att underlätta för dig när du beställer en resa.

Följ nedan steg för att spara eller uppdatera en adress i appen:

• Tryck på Menyn (uppe i vänster hörn)
  • Välj din Profil
  • Välj adressfältet du vill lägga till eller uppdatera

Du kan också välja att slå på kalenderinbjudningar om du har en iOS-enhet. Om funktionen är påslagen kommer vi automatiskt att läsa in adressen till ett specifikt event från din telefons kalender - smart va?