Få gratisresor

Alla användare på Bolt har en unik inbjudningskod som du kan använda för att låta dina kompisar testa Bolt till ett rabatterat pris. Bjud in en vän med din inbjudningskod och när din kompis testat tjänsten får även du en rabatt som du kan använda under din nästa resa. Rabatten du erhåller läggs till automatiskt till ditt konto.

Att dela din inbjudningskod är enkelt.  Följ bara dessa steg:

• Tryck på Menyn (uppe i höger hörn)
  • Välj Gratisresor
  • Välj en kanal du vill dela din inbjudningskod i och skicka iväg den

Tänk på:

• Rabatter kan endast användas på resor som betalas med kort (in-app betalningar)
  • Din inbjudningskod kan bara användas om den du bjuder in är en helt ny kund och inte har något kort eller konto kopplat till Bolt sedan tidigare
  • Inbjudningskoder kan inte användas av befintliga användare genom att han eller hon skapar ett nytt konto