Öka ditt betyg

Passagerare kan bedöma sin upplevelse efter varje resa. De senaste 40 omdömena är beräknade för att ge ditt medelvärde. Beräkningarna uppdateras för varje betygsatt resa du har.

Här är några tips för att få högre betyg:

• Var vänlig och artig
  • Hjälp till öppna bagage- eller bildörren för passagerare med bagage
  • Följ trafikreglerna och var uppmärksam på andra förare
  • Undvik tvist, var lugn och tolerant under utmanande situationer
  • Fråga alltid passageraren om de vill att luftkonditioneringen eller radion ska vara av / på
  • Ha laddare för Apple och Android-enheter
  • Håll fordonet rent och fräscht
  • Ha en deodorant med dig och använd den regelbundet
  • Ha en AUX-kabel

Ge dina passagerare högkvalitativ service för att hålla dina betyg höga!