Få Bolts nyhetsbrev

Med Bolts nyhetsbrev får du information om priser, uppdateringar i appen och annan matnyttig information som kan vara användbar när du använder vår tjänst. För att sluta prenumerera och ta emot våra nyhetsbrev, följ dessa steg:

• Tryck på Menyn (uppe i vänster hörn)
  • Klicka på Visa profil
  • För iOS, tryck på knappen för Bolts nyhetsbrev, den är grön vid PÅ och grå vid AV
  • För Android, tryck på Meddelandeinställningar, och sedan på knappen, den är grön vid PÅ och grå vid AV

OBS:

• Även om du väljer att avprenumerera från nyhetsbreven kommer du att få kvitton skickade till din mail efter varje avslutad resa
  • Om du upplever några svårigheter i samband med att avprenumerera från nyhetsbreven vänligen kontakta Bolt supporten via appen.