Ändra telefonnummer

Varje konto är associerat med ett specifik telefonnummer som du tyvärr inte kan ändra utan att skapa ett nytt konto. Om du önskar skapa ett nytt konto med nytt telefonnummer gör det enligt instruktioner nedan.

Ändra ditt telefonnummer:

• Gå till din Profil under huvudmenyn (uppe i vänster hörn)
  • Tryck på Logga ut
  • Fyll i ditt nya nummer och ange den kod som skickas till dig via SMS

Om du av någon anledning inte får en bekräftelsekod skickad via SMS testa följande:

• Starta om telefonen eller testa att aktivera flygplansläge och därefter inaktivera funktionen
  • Försök logga in igen genom att ange ditt telefonnummer och den kod som skickas till dig via SMS. Vänligen vänta upp till 60 sekunder för att SMS:et ska hinna komma fram
  • Om du trots ovan inte får något SMS testa vårt andra alternativ; telefontjänst
  • Om samtalet misslyckas, kontakta din mobiloperatör och be dem tillåta samtal från Bolt

Tänk på: När du anger ett nytt telefonnummer skapas ett nytt konto. Det innebär att du inte längre kommer att ha tillgång till din historik kopplat till ditt tidigare konto.