Att använda funktionen för radie

Förare kan justera sin körradie när de är online. Radien kan ökas eller minskas beroende på var du vill ta emot resor.

Följ dessa enkla steg för att ställa in det:

• Öppna appen för förare
  • Svep åt höger för att gå online
  • Du kommer omedelbart att uppmanas att ställa in din radie
  • Tryck på + eller - för att öka eller minska din radie

Förutom din radie du kan också se en värmekarta över efterfrågan för att enklare kunna välja områden med hög efterfrågan. Minsta radie är 1 km och maximal radie är 40 km. För Australien är minsta radie 2 km.

OBS! Det kan hända att du mottar förfrågningar från utanför din radie. Om du avvisar dessa förfrågningar påverkar det inte ditt aktivitetspoäng.