Att använda funktionen för radie

Som förare så kan du justera din körradie när du är online. Radien kan ökas eller minskas beroende på varifrån du vill ta emot resor.

Följ dessa enkla steg för att ställa in det:

• Öppna appen Bolt Driver
  • Svep åt höger för att gå online
  • Panelen för radie hittar du i längst ner på kartan
  • Tryck på + eller - för att öka eller minska din radie

Förutom din radie du kan också se en värmekarta som visar efterfrågan i olika områden, för att enklare kunna välja platser med många körningar.

Minsta radie är 2 km och högsta radie är 40 km.

OBS! Det kan hända att du mottar förfrågningar från utanför din radie. Om du avvisar dessa förfrågningar påverkar det inte ditt aktivitetspoäng.