Guide för "Back-to-Back"-körningar

För att göra körning för Bolt effektivare kan förarna bekräfta nya resor innan de avslutat pågående körning.

Så här fungerar det:

• Du får en inkommande förfrågan medan du är på din pågående körning. Förfrågan varar i 20 sekunder
  • När du bekräftar förfrågan ser du den beräknade ankomsttiden till nästa passagerare
  • Samtidigt som din pågående körning ser du också nästa hämtningsplats överst på skärmen

Huvudpunkter:

• Innan du bekräftar den nya reseförfrågan rekommenderas att den nuvarande passagerarens destination bekräftas som slutgiltig
  • När du avslutar den aktuella resan kan du omedelbart åka vidare till den nya hämtningsplatsen
  • Att avvisa back-to-back-resor påverkar din aktivitetspoäng negativt. Om du inte vill få dessa förfrågningar, bör du inaktivera den här funktionen.

Med back-to-back-resor minskar du väntetiden mellan ordrar, vilket ökar din inkomst och effektivitet.