Ta bort mitt konto

Om du vill ta bort ditt konto vänligen skicka in din begäran via appen.

När ditt konto har tagits bort är det inte möjligt att återställa all information som är kopplad till det, inklusive din kreditkortsinformation och eventuella kampanjer.

Även om dina uppgifter kommer att raderas behåller vi fortfarande information som fakturor och betalningsinformation för att följa lagen och som anges i vår integritetspolicy

Vänligen notera att om du begär att ta bort ditt konto, så kommer även ditt Bolt Food konto och eventuella Bolt krediter att tas bort.