Ta bort mitt konto

Om du vill ta bort ditt konto trycker du på Kontakta Bolt i slutet av den här artikeln.

När ditt konto har tagits bort är det inte möjligt att återställa all information som är kopplad till det, inklusive din kreditkortsinformation och eventuella kampanjer.

Även om dina uppgifter kommer att raderas behåller vi fortfarande information som fakturor och betalningsinformation för att följa lagen och som anges i vår integritetspolicy.