Ta bort mitt konto

Vad tråkigt att du inte längre vill använda vår tjänst. Låt oss gärna veta om det finns något vi kan göra för dig för att du inte ska välja att sluta använda oss genom att maila till oss på stockholm@bolt.eu.

Om du är helt säker på att du inte längre vill använda Bolt, vänligen kontakta vårt supportteam via appen genom att gå in på Support > FAQ > Konto > Ta bort mitt konto.

Tänk på att det inte är möjligt att återställa ditt konto efter att du valt att ta bort kontot. När ett konto raderas kommer också eventuella krediter och erbjudanden att försvinna som är kopplade till just det kontot.

OBS: Efter att ett konto är raderat kan Bolt komma att spara viss information som rör fakturor och betalningar. Detta är för att vi ska kunna sköta vår bokföring och eventuella kommande betalningar till förare eller åkerier. Reglerna kring detta finns i vår personuppgiftspolicy.