Rapportera en säkerhetsrisk

Vi beklagar om du har haft obehaglig upplevelse med oss.

Om du befann dig i en farlig situation eller i en olycka, se till att du och alla parter är säkra.

Vid behov, kontakta polis och ambulans omedelbart. Tveka inte heller att kontakta vårt supportteam via Bolt app.

Vänligen notera att vi inte tolererar oprofessionellt passagerare / förare beteende som: aggressivitet, olämplig fysisk kontakt, våld eller liknande missförhållanden.

Bifoga alla bevis och så många detaljer som möjligt när du rapporterar händelsen till vårt team. Vi försäkrar dig om att vi behandlar sådana incidenter med största prioritet.