Vänta på passagerare

Om en passagerare inte har dykt upp 4-5 minuter efter du ankommit till upphämtningsplatsen, vänligen ring passageraren. För att ringa, tryck på de tre ränderna i det övre högra hörnet och tryck på Ring Passagerare.

För att kompensera tiden du spenderar på att vänta blir passageraren debiterad en avgift som börjar ticka två minuter efter att du anlänt till upphämtningsplatsen. Denna avgift syftar till att kompensera din väntetid.

OBS:

• Om passageraren inte svarar på telefonen kan du avsluta/avbryta resan efter 5 minuter
  • Din aktivitetspoäng påverkas inte om passageraren inte dykt upp efter 5 minuter och du avbryter resan med anledningen Passagerare dök inte upp