Börja köra till upphämtningsadressen

För att börja använda appen, logga in med ditt användarnamn och lösenord. Du kommer att motta/få inloggningsdetaljer på din e-post efter att din ansökan som förare har godkänts.

• Svep höger för att gå online och ställ in din körningsradie
  • När du får en resa kan du genast se upphämtningsadressen avståndet och estimerad tid till ankomst
  • Svep höger för att acceptera en körning - du har 20 sekunder på dig att acceptera en förfrågan
  • När du har nått upphämtningsadressen, svep höger för att notifiera passageraren att du har kommit fram