Lägg till ett fordon

Om du vill lägga till en bil, vänligen logga in på Driver Portal och skicka in din förfrågan genom dessa steg:

• Tryck på Menyn
  • Välj Fordon
  • Tryck  Lägg till fordon
  • Fyll i alla nödvändiga uppgifter och ladda upp efterfrågade dokument

Din förfrågan kommer granskas, och givet att all information är korrekt, aktiveras inom 24 timmar. När din begäran har godkänts syns bilen på din profil. Vänligen kom ihåg att byta fordon i appen för förare.

OBS:

• Kör inte med fordon innan de har godkänts och visas som aktiva i din profil
  • Om du kör en bil som inte godkänts kommer du bli tillfälligt blockerad