Se nuvarande kampanjer

Utöver din kontobalans kan du även se pågående kampanjer i appen.

För att göra det, gå till Aktiva kampanjer från hemskärmen. Här får du en översikt över alla aktiva kampanjer, detaljer och hur många resor behöver du köra för att få bonusen från en viss kampanj.

Flikarna kan växlas för att visa nuvarande aktiva kampanjer och framtida kampanjer.

Om du trycker på en kampanj öppnas en ny vy med information om kampanjen.