Rapportera ett problem rörande priset

Priset för resan beräknas utifrån följande tre faktorer:

• Baspris
  • Pris per kilometer (avstånd)
  • Pris per minut (tid)

I händelse av GPS eller nätverksproblem, kommer problemet att upptäckas automatiskt och sålunda kommer priset att beräknas korrekt baserat på ovanstående faktorer.

Om du trots det misstänker problem rörande priset:

• Svep åt höger för att avsluta resan
  • Bekräfta inte men tryck på Problem med pris
  • Välj det alternativ som motsvarar problemet

Om du ofta märker problem med priset, se till att:

• Du använder en rekommenderad enhet
  • Din app för förare är uppdaterad till den senaste versionen
  • Din Google Maps, Waze eller annan karta är uppdaterad till den senaste versionen
  • Din GPS är inställd på hög platsnoggrannhet (endast Android)

Vänligen kontakta vårt supportteam via appen om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp.