Problem med inbjudningskoder

Du kan bjuda in dina vänner till Bolt genom att dela din unika inbjudningskod.

När dina vänner använt din kod skickar vi ett mail till din hos Bolt registrerade e-postadress. I mailet finns information om de Boltkrediter du erhållit som tack för att du bjöd in din vän, krediternas giltighetstid samt namnet på den vän som nyttjat din inbjudningskod. Krediterna laddas automatiskt upp som tillgängligt betalmedel på ditt konto.

Om du har problem med denna kod eller ifall du inte fått något mail när du bjudit in din vän kan det bero på följande orsaker:

• Att din vän inte använt din unika inbjudningskod för att göra sin första resa med Bolt
  • Koderna är endast giltiga för nya passagerare som inte delar mobiltelefon eller betalkort med en redan registrerad användare
  • Befintliga användare kan inte använda koderna genom att skapa nya konton

Om inget av det ovanstående är orsak till varför du inte mottagit någon bonuskod behöver du kontakta vårt Support Team genom appen.