Få resor på väg mot din valda destination

Använd Körningar mot förutbestämd destination om du vill ta emot förfrågningar till ett visst område, exempelvis på väg mot ditt hem i slutet av ditt arbetspass.

Så fungerar det:

• Tryck på plusikonen (+) på hemskärmen
  • Tryck på Ange adress
  • Du kan lägga till Hem, Favorit eller Anpassad plats för snabb åtkomst
  • För att avbryta matchade resor, tryck på X bredvid din destinationsadress

När du väljer det här alternativet får du enbart körningar som slutar nära din valda destination. Förfrågningar som slutar långt ifrån din valda destination kommer filtreras bort och därför kan väntetiden på förfrågningar vara lite längre än vanligt.

Ditt destinationsantal:

• Funktionen har ett begränsat antal användningar per dag som visas i appen
  • Varje midnatt återställs antalet möjliga körningar mot förutbestämd destination
  • Oanvända körningar överförs inte till nästa dag. Resor som börjar före midnatt och fortsätter till nästa dag kommer endast att räknas under föregående dag.

Begränsningar:

• Den här funktionen kan begränsa antalet förfrågningar du får eftersom du bara får förfrågningar som matchar din valda destination
  • Observera att resor mot vald destination inte tillgodoräknas i vissa kampanjer

OBS! Funktionen är tillgänglig i vissa länder. Se till att du använder den senaste versionen av appen för förare.