Begära ut information om dig

Dina personuppgifter sparas så länge du har ett aktivt konto. Om ditt konto inte varit aktivt på 3 år kommer vi be dig att bekräfta om du fortfarande vill använda kontot. Om inget svar mottas fortsätter vi med att stänga ditt konto.

Om ditt konto stängs, kommer personuppgifter att raderas från databaser enligt vår Integritetspolicy för Passagerare. Förutom om sådana data måste behållas för redovisning, tvistlösning eller bedrägeribekämpning.

Du kan när som helst efterfråga att tilldelas den personliga data vi har sparad. Innan vi delar uppgifterna med dig kommer du ombeds att bekräfta din identitet.

Om du vill göra en sådan förfrågan, kontakta vår supportteam via appen.