Registrera dig för att leverera med Bolt

Du kan kontrollera kraven och registrera dig för att bli Bolt Food-kurir genom att fylla i ansökningsformuläret på webbplatsen. För att se information som är relevant för din plats, välj ditt land i rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet.

När du har fyllt i ansökningsformuläret kommer vårt team att gå igenom dina uppgifter och informera dig om status för din ansökan.