Anmäla intresse för att leverera med Bolt

Du måste uppfylla följande krav för att gå med i Bolt som leveranspartner:

• Vara minst 18 år
  • Prata ett lokalt språk och engelska
  • Ha en smartphone
  • Ha ett lokalt mobilnummer
  • Ha ett tomt kriminellt register
  • Ha ett drivande fordon (cykel, bil eller motorcykel)
  • Ha ett giltigt arbetstillstånd
  • Ha licens för att köra ett fordon
  • Ha ett bankkonto registrerat i det land du är verksam i.

Du kan registrera dig genom att fylla i ansökningsformuläret. Vårt team kommer att granska dina uppgifter och informera dig om status för din ansökan.

Giltigt personnummer eller samordningsnummer behövs för att kunna jobba som kurir i Sverige. Valid social security number or coordination number is needed to work as a courier in Sweden.