Hur kan vi hjälpa dig?

Logga in

Begära ut information om dig

Dina personuppgifter sparas så länge du har ett aktivt förarkonto. Om ditt konto stängs sparas din personliga data i ytterligare 3 år.

Vill du få tillgång till- eller radera din personliga data görs detta genom en skriftlig förfrågan. Din förfrågan besvaras inom 1 månad med uppgifter om när datan kommer  raderas och/eller överlämnas.

När ditt konto stängs raderas även din personliga data från vår databas i enlighet med vår sekretesspolicy för förare. Förutsatt att data inte behöver sparas för att lösa tvister, undvika bedrägerier eller för rapport av bokföring.

Du kan när som helst efterfråga att tilldelas den personliga data vi har sparad. Innan vi delar uppgifterna med dig kommer du ombeds att bekräfta din identitet.

Om du vill göra en sådan förfrågan, kontakta vårt supportteam via appen.

Var denna artikel till hjälp?