Så här följer du din leverans

När din beställning har samlats in från restaurangen av leveranspartnern kommer en live karta över kurirens plats att finnas tillgänglig på orderstatusskärmen. Klicka på Expandera-knappen för att spåra leveransen.

Om kuriren levererar en annan beställning på väg till din adress kommer du att informeras om detta i appen.

Om det verkar som att din kurir inte rör sig eller går i fel riktning, använd samtalsfunktionen för att kontakta dem.