Om Bolt Food kvitton

Bolt skickar ditt kvitto till din registrerade e-postadress efter att beställningen har levererats / samlats in.

Om du av någon anledning inte har fått ditt kvitto rekommenderar vi följande:

• Kontrollera om du har rätt e-postadress på ditt Bolt Food-konto
  • Kontrollera din skräppostmapp i ditt e-postkonto (avsändaren är food@bolt.eu) - vänligen vitlista adressen om kvittot finns här

Om dessa åtgärder inte hjälper, kontakta oss via appen för hjälp.