Rapporterar okända dragningar

Korttillstånd, avbokningsavgift och gamla avgifter kan misstas till okänd avgift.

Om du inte känner igen avgiften, vänligen kontakta oss via appen eller via e-post (lista över städer och lokala e-postadresser) och skicka oss följande information:

• Ett PDF-kontoutdrag där avgifterna är synliga (en skärmdump räcker inte. Be din bank att tillhandahålla ett PDF-kontoutdrag)
  • Första sex och sista fyra siffrorna på kortet som debiterade
  • Kortets utgångsdatum.

Innan du kontaktar oss måste du bekräfta med dina familjemedlemmar eller vänner att de inte har beställt några resor nyligen och inte har använt dina kortuppgifter.