Jag vill rapportera okända dragningar

Korttillstånd, avbokningsavgift och äldre debiteringar kan misstas för okänd debitering.

Om du inte känner igen debiteringen, meddela oss om det. Okända debiteringar ska rapporteras igenom appen. För att hjälpa oss att undersöka debiteringarna närmare, vänligen skicka följande information till oss:

• Ett PDF-kontoutdrag där avgifterna är synliga (en skärmdump räcker inte. Be din bank att tillhandahålla ett PDF-utdrag)
  • Första sex och sista fyra siffrorna på kortet som blev debiterad
  • Kortets utgångsdatum.

Innan du kontaktar oss ber vi dig att bekräfta med dina familjemedlemmar eller vänner att de inte har beställt några resor nyligen och inte har använt dina kortuppgifter.

Om du inte har ett Bolt-konto, kontakta din bank direkt. Du kan också kontakta oss med alternativen i listan över städer och lokala kontakter.