Så här lägger du till/tar bort artiklar

Du kan lägga till och ta bort artiklar från din beställning innan du checkar ut din korg. När beställningen har gjorts finns det inget alternativ att göra detta.

För att lägga till en vara i din korg, tryck bara på önskad artikel, välj dina alternativ, lägg till en anteckning till köket och ange antalet artiklar du vill genom att klicka på + eller - tecknen. Klicka på Lägg i kundvagn när du är klar.

Om du vill redigera eller ta bort artikeln från din beställning klickar du på alternativet Visa korg längst ner på skärmen. I korgvyn kan du antingen trycka på knappen Redigera eller dra åt vänster över artikeln du vill redigera eller ta bort. Välj pennikonen för att redigera artikeln eller papperskorgen för att radera det.