Ringa en passagerare

I vissa situationer kan du behöva ringa passageraren. Det kan till exempel vara om

passageraren inte dykt upp efter 4-5 minuters väntan eller har glömt ett föremål i bilen.

För att ringa en passagerare efter din resa, vänligen följ instruktionerna nedan:

• Tryck på Resor
  • Välj den resa ditt samtal gäller
  • Tryck på samtalsikonen - notera att du endast kan ringa passagerare inom 24 timmar efter avslutad resa

För att ringa en passagerare innan din resa startar, vänligen följ instruktionerna nedan:

• Tryck på Menyn (uppe i vänster hörn i appen)
  • Tryck på samtalsikonen

När du använder vår funktion i appen, dvs. du ringer genom vår app, kommer vi att dölja numret för att säkerställa att inga nummer sprids. Detta för din och andras säkerhet.

Tänk på:

• Du kan bara ringa passageraren från det telefonnummer som du har registrerat på din profil. Du kan ändra telefonnumret själv via Driver Portal.
  • Om det har gått mer än 24 timmar eller passageraren av någon anledning inte svarar kan du kontakta vårt supportteam direkt i appen.
  • Om resan avbröts kommer funktionen att inaktiveras och du kan inte kontakta passageraren
  • Dolt nummer är för närvarande tillgänglig i Portugal, Australien, Polen, Litauen, Frankrike och Mexiko