Kontaktlös Leveransinformation

Eftersom fall av coronavirus fortsätter att spridas över hela världen, rekommderas att använda den kontaktlösa leveransmetoden för att stödja social distansering. Lägg till leveransinstruktionerna i kassafönstret.

Kontaktlös leverans är inte möjlig med beställningar där du vill tipsa kuriren.

Om du föredrar en kontaktlös leverans, rekommenderar vi att du väljer betalningsalternativ i appen (dvs. kort) och undviker att beställa artiklar som kräver åldersverifiering.

Fortsätt att följa riktlinjerna från din lokala hälsovårdsmyndighet om säkerhets- och hygienpraxis. Du kan också besöka WHO's webbplats för råd till allmänheten.