Lägga till eller Ändra Ytterligare Anteckningar

Om du vill att beställningen ska levereras till en specifik lägenhet, kontor eller våning, vänligen lägg till ytterligare leverans information innan du bekräftar ordern (skärmbild nedanför).

Skulle du behöva ändra eller uppdatera denna information, vänligen själv kontakta kuriren direkt och låt dem veta vart dem kan lämna din order. Du kommer att kunna ringa via appen till kuriren så for dem har hämtat upp din beställning ifrån restaurangen.