Problem med kampanjer

Om du har problem att aktivera din kampanjkod eller rabatt, se till att:

Nedan är några bra saker att känna till:

• Två eller flera kampanjkoder kan inte tillämpas samtidigt, så välj den kampanjkod du vill använda innan du efterfrågar en förare
  • Om värdet på kampanjkoden är högre än resans pris kan du dessvärre inte använda det kvarvarande beloppet för en annan resa
  • Vissa kampanjkoder kan bestå i att resans kostnad rabatteras med en viss procent kolla hur många procent innan du använder koden
  • Vissa procentbaserade rabatter kan ha ett maxbelopp (tak) som dras av

Om inget av ovanstående hjälper, vänligen kontakta oss för vidare hjälp via appen.

OBS! För problem med inbjudningskoder, spana in: Få gratisresor.