Problem med kampanjer

Om du har problem att aktivera din kampanjkod eller rabatt, se till att:

Nedan är några bra saker att känna till:

• Två eller flera kampanjkoder kan inte tillämpas samtidigt, så välj den kampanjkod du vill använda innan du efterfrågar en förare
  • Vid byte av betalmetod i appen kommer du att behöva välja om koden för att aktivera den.
  • Om värdet på kampanjkoden är högre än resans pris kan du dessvärre inte använda det kvarvarande beloppet för en annan resa
  • Vissa kampanjkoder kan bestå i att resans kostnad rabatteras med en viss procent kolla hur många procent innan du använder koden
  • Vissa procentbaserade rabatter kan ha ett maxbelopp (tak) som dras av

Om inget av ovanstående hjälper, vänligen kontakta oss för vidare hjälp via appen.

OBS: För problem med inbjudningskoder, spana in Få gratisresor.