Jag kan inte begära en resa

Kan du inte begära en resa? Det kan finnas flera orsaker till det:

• Otillräckliga medel: Systemet kan validera ditt kort med en vändbar transaktion. Se till att du har tillräckligt med pengar på ditt kort och om inte, kan det vara bra att fylla på ditt konto i det här fallet.
  • Blockerat konto: I en sådan situation får du ett felmeddelande i appen. Läs den noga och kontakta vårt supportteam vid behov.
  • Misslyckade betalningar: Om vi inte kunde debitera dig för din tidigare resa kan du inte begära en ny förrän den obetalda betalningen har betalats. Kontakta din bank och be dem att tillåta den här transaktionen. Därefter kan du använda alternativet Försök igen i avsnittet Betalningar. Kontakta vårt supportteam om du behöver ytterligare hjälp.
  • Tekniska problem: Om du upplever några, ta skärmdumpar och kontakta vårt supportteam. Ju mer information du ger, desto snabbare kan vi hjälpa!