Ta bort min Bolt-data

Bolt behandlar en del av dina personuppgifter. När du installerar och registrerar dig i Bolt-appen godkänner du våra allmänna villkor och ger ditt samtycke till att samla in och behandla dina uppgifter.

Dina personuppgifter sparas så länge du har ett aktivt konto. För att begära överföring av dina personuppgifter, vänligen kontakta vårt supportteam via appen.

För att radera dina uppgifter, vänligen begär raderingen av kontot. Därefter kommer dina personuppgifter att raderas från databaserna, såvida inte sådana uppgifter krävs för redovisning, tvistlösning eller bedrägeribekämpning. För mer information, besök vår integritetspolicy.