Hur jag kan få kvitton till jobbet

Om du använder Bolt för jobbresor och behöver momskvitton, så kan du skapa en jobbprofil som är länkad till ditt personliga konto, för att enkelt hålla reda på jobbutgifter. För att göra detta, så går du till betalningstabben i menyn och registrerar din företagsprofil där.

Du kommer också att få månatliga specifikationer på dina jobbresor till din email. Scooterresor är inte inkluderade i dessa specifikationer.