Om kampanjer

Restauranger på plattformen kan erbjuda reklamartiklar och kampanjer. Aktiva kampanjer visas i Bolt Food-appen.

Följande kampanjer är tillgängliga på plattformen:

• Köp 1 få 1 gratis
  • Rabatt på hela menyn (% rabatt)
  • Fri leverans

Du kommer automatiskt att ansöka om kampanjen eller rabatten när du köper någon av de registrerade / rabatterade artiklarna.

Observera att erbjudanden som finns tillgängliga i Bolt Food-appen är exklusiva för plattformen och kan inte lösas in när du gör ett köp i butiken. På samma sätt är eventuella kampanjer i butiken inte tillämpliga på beställningar placerade på plattformen.

Kampanjer är endast tillgängliga under begränsade tider och kanske inte alltid gäller för andra franchiseavdelningar.

Obs: Kampanj-, remiss- och rabattkoder som genereras på ditt åk-konto kan inte tillämpas på en Bolt Food-order.