Mitt konto är blockerat på grund av klagomål om beteende

Om åtkomsten till ditt konto är begränsad på grund av upprepade klagomål för skadligt beteende enligt beskrivningen i Riktlinjer för resenärers uppförande kan du inte beställa resor. Avstängningen av kontot kommer att pågå i sex månader framöver.

Observera att du fortfarande kan använda appen för andra ändamål. Till exempel kan du använda våra andra produkter som är tillgängliga i ditt land, kontrollera din resehistorik och kontoinformation

Bolt användare förväntas att:

• Alltid vara snälla mot förarna
  • Inte avbryta resan om det inte är absolut nödvändigt. Det kommer att ta längre tid att nå destinationen. Dessutom slösar användaren förarens tid.
  • Alltid komma till upphämtningsplatsen. Håll utkik i appen när föraren ankommer till upphämtningsplatsen och undvik att hålla föraren väntande vid upphämtningsplatsen för länge.

Om du misstänker att ditt konto har blivit blockerat orättvist eller om det uppstått ett misstag, kan du alltid kontakta vårt supportteam via appen för att begära en granskning av ärendet.