Hur man använder utgiftsleverantören med arbetsprofilen

Du kan ansluta ditt företags kostnadssystem till din arbetsprofil så att Bolt åk-kvitton automatiskt vidarebefordras till utgiftsleverantören.

Det finns två sätt att göra det:

Via appen:

• Gå till fliken Arbetsresor i menyn
  • Öppna alternativet Lägg till utgiftsleverantören
  • Följ instruktionerna på plattformens webbplats för att slutföra processen.

Via hemsidan:

• Gå till SAP Concur hemsida
  • Välj Resurser från menyn
  • Gå till avsnittet Appcenter
  • Skriv in Bolt med sökfältet och logga in med dina SAP-referenser
  • Du måste verifiera inloggningen med den SMS-kod som skickas till ditt telefonnummer. Därefter är din arbetsprofil ansluten till utgiftsleverantören.

Observera att om du ändrar din e-postadress för kvitton måste du ansluta utgiftsleverantören igen.

För att koppla bort utgiftsleverantören från din arbetsprofil, gå till Arbetsresor från appen, välj utgiftsleverantören och klicka på papperskorgen.

Vänligen kontakta utgiftsleverantören vid eventuella problem.