Hur man lägger till en meny artikel

Du kan lägga till en meny artikel på ett av två sätt:

Från Kategorin

Klicka på Min meny:

• Om kategorin är tom klickar du på knappen + Ny Artikel bredvid kategorinamnet
  • Om kategorin har artiklar klickar du på rullgardinsikonen och sedan på knappen + Ny Artikel.

Från alternativet Ariklar

• Klicka på Artiklar
  • Klicka på + Ny Artikel knappen
  • Fyll i relevanta fält
  • Klicka på knappen Skapa Artikel.

Kom ihåg att när du lägger till ett nytt objekt:

• Lägg till en bild av artikeln 16: 8 (1280x640, max 10 MB) - valfritt
  • Använd tydlig, kort text för att namnge ditt objekt, t.ex. Hel frukost.
  • Använd textfältet Beskrivning för att lägga till längre längdinformation om artikeln, t.ex. Ingredienser: äggröra, bacon, bakade bönor, stekt svamp och rostat bröd. Försök att upprätthålla en jämn ton och stil för alla dina artikelbeskrivningar.
  • Lägg till priset med moms (om tillämpligt)
  • Lägg till SKU (tillval)
  • Ange om artikeln måste ha en åldersbegränsning (dvs. alkohol, energidrycker etc.)
  • Lägg till kategorin
  • Lägg till alla tillämpliga taggar (Spicy1 (mild), Spicy2 (medium), Spicy3 (hot), Mycket kryddig (extra het), Vegetarisk, Vegan, Glutenfri, Laktosfri (inget mejeri), Kosher, Halal, Innehåller alkohol, Barn ( lämplig för personer 12 år och yngre), inkluderar flaskdeposition (föremål som har en lagring av behållare) och Populär (för dina bästsäljande föremål)