Hur man lägger till/redigerar modifierare

Modifierare ger kunden möjlighet att anpassa ett menyalternativ.

Varje modifieringsgrupp måste ha sin egen överordnade post. Till exempel:

• Modifierargrupp: Lägg till extra till din pizza
  • Överordnat objekt: Pizza
  • Modifierare: ost, svamp, bacontärningar etc.

För att lägga till eller redigera en modifierare för dina menyalternativ, klicka på menyalternativet Modifierare och sedan:

Lägg till en ny modifierare

• Välj alternativet +Lägg till grupp
  • Lägg till ändringsgruppen och namnet
  • Lägg till specifikationerna för modifieraren
  • Spara gruppen.

Redigera en befintlig modifierare

Bläddra till den relevanta modifieringsgruppen och klicka på pennikonen. Redigera modifieringsspecifikationerna och spara sedan genom att klicka på knappen Uppdatera modifierargrupp.