Så fungerar egen leverans

Om du väljer att ha en egen kurir som levererar din beställning, kommer din beställning att markeras som egen leverans

• Under beställningsprocessen klickar du på Redo för upphämtning
  • När din kurir hämtar upp beställningen klickar du på upphämtad
  • När beställningen har levererats klickar du på levererat.

Kontakta support om du vill ändra leveranssätt från egen leverans till plattformsleverans, eller om du får några problem med beställningen.