Чим ми можемо вам допомогти?

Увійти

Видаліть мій обліковий запис

Якщо ви хочете видалити свій обліковий запис, натисніть Зв'язатися з Bolt в кінці цієї статті.

Після видалення облікового запису інформація профілю, включаючи платіжні дані та знижки, не підлягає відновленню.

Після видалення облікового запису ми будемо зберігати деяку інформацію, включаючи квитанції та платіжну інформацію, відповідно до Положення про конфіденційність.

Чи була ця стаття корисною?