Чим ми можемо вам допомогти?

Увійти

Деактивація та реактивація користувача

Щоб деактивувати користувача:

Щоб повторно активувати користувача:

  • У вкладці Користувачі виберіть Деактивовані користувачі з випадаючого меню 
  • Змініть стан користувача на активний, натиснувши на повзунок, щоб він став зеленим.

Примітка: Користувач не може більше використовувати спосіб оплати вашої компанії, щойно ви його/її деактивуєте.

 

Чи була ця стаття корисною?